HTML

Csarnoképítés

A csarnoképületek kivitelezéséhez szükséges teljes géppark a rendelkezésünkre áll, melyből kifolyólag akár egy 40 m fesztávolságú raktár épület daruzását, állványozását és ipari padlóját is képesek vagyunk saját magunk készíteni.

Friss topikok

Linkblog

Az ágyi poloska rendkívül kártékony

2017.07.20. 10:38 danikk91

agyi-poloska-hnhotels.jpg

Egészen biztosan nem ismerünk olyan embert, aki szeretné, amikor valamilyen csípés díszíti a teste bármelyik pontját, és az a pont rendkívül viszket, akár napokon keresztül. Sokan szoktak arra ébredni sajnálatos módon, hogy több csípés is megtalálható rajtuk, és rendkívül viszketnek. Az első gondolat ilyenkor valamilyen pók szokott lenni, esetleg a nyári időszakban a szúnyog. A feltételezés azonban a legtöbb esetben nem helytálló, sokkal valószínűbbnek tekinthető, hogy az illető ágyában az ágyi poloska vert fészket sikeresen. A rejtekhelyüket azonban soha nem lehet szabad szemmel észrevenni, hiszen elrejtőznek ezek a kártevők.

https://agyipoloskairtok.hu/

A szakember kihívása jelenti az egyetlen megoldást az ágyi poloska esetében, ugyanis ő olyan módszereket és vegyi anyagokat használ, amely által meg is mutatkozik a rejtekhely, valamint hosszabb távon ki is pusztul az ágyi poloska. Fontos tudni például azt is a kiirtásával kapcsolatban, hogy az első beavatkozást követően hosszú hetekig kell a problémás bútordarabot állni hagyni, hiszen a kártevő kizárólag így fog egészen biztosan, teljes mértékben elpusztulni. Amennyiben a szakembert kihívása mégis elmaradna, akkor egészen erősen el tudnak szaporodni ezek az élősködők a lakóhelyiségben, esetleg a szomszédhoz is áttelepülnek.

Szólj hozzá!

Címkék: ágyi poloska

A bejegyzés trackback címe:

https://csarnokepites.blog.hu/api/trackback/id/tr7312669261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása