HTML

Csarnoképítés

A csarnoképületek kivitelezéséhez szükséges teljes géppark a rendelkezésünkre áll, melyből kifolyólag akár egy 40 m fesztávolságú raktár épület daruzását, állványozását és ipari padlóját is képesek vagyunk saját magunk készíteni.

Friss topikok

Linkblog

A napelem remek találmány

2017.04.10. 13:17 danikk91

napelem-poly.jpg

A napelem teljesen forradalmi újítást hozott az elektromos áramot előállító egységek világába, ez a forradalom azonban tulajdonképpen azóta is tart, ugyanis a tudósok folyamatosan igyekeznek kitalálni a legújabb és legjobb hatásfokkal rendelkező ötleteket, tehát hogy hogyan is lehetne a napelem még hasznosabb és még hatékonyabb. Ehhez már olyan típusokat és változatokat találtak ki a nagy koponyák, amelyek már használati tárgyak vagy rossz időjárási körülmények esetén is működképesek, így a napelem akkor is tud elektromos áramot előállítani.

napelemtechnika.hu

Ezekkel a fejlesztésekkel azonban egy nagy probléma van csak, amely miatt még a szakemberek is folyamatosan dolgoznak tovább, mégpedig a hatékonyság, ugyanis az újabb, forradalmi napelem esetében egyáltalán nincs meg az a hatékonyság, amelyet a rengeteg háztetőn látható általános napelem rendszer elő tud állítani.

Szólj hozzá!

Címkék: napelem

A bejegyzés trackback címe:

https://csarnokepites.blog.hu/api/trackback/id/tr6812414597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása