HTML

Csarnoképítés

A csarnoképületek kivitelezéséhez szükséges teljes géppark a rendelkezésünkre áll, melyből kifolyólag akár egy 40 m fesztávolságú raktár épület daruzását, állványozását és ipari padlóját is képesek vagyunk saját magunk készíteni.

Friss topikok

Linkblog

A beltéri ajtók, mint első bútordarabok

2015.09.09. 14:58 danikk91

A beltéri ajtók sok esetben az otthonunk első bútordarabjai. Egy építkezés során a legjobb választás az utólag beszerelhető beltéri ajtók. Akár gipszkarton szerkezetbe, akár a hagyományos falba is elhelyezhetők az utólag beépíthető beltéri ajtók. Ahogyan a nevéből is adódik, a beltéri ajtók utólag szerelhetők, tehát a festés, a konyhai és fürdőszobai csempézés, valamint a padlóburkolás után építhetők be a beltéri ajtók ebben az esetben. Éppen ezért azt mondhatjuk az ilyen esetekben, hogy a beltéri ajtók az első bútordarabok a lakóhelyiségben. De hogy a beltéri ajtók gyártási előtt miért is fontos a helyszíni felmérés?

belteri-ajtok-butordarabok.jpg

A helyszíni felmérés mindenképpen fontos a kiválasztott beltéri ajtók legyártása előtt, a beltéri ajtók helyénél a falnyílásokat fel kell mérni, hiszen a beltéri ajtók majd a mért adatok szerint fognak elkészülni. A falszerkezeti hibák miatt akár több ponton is méretet lehet venni, a mélység, a szélesség és a magasság tekintetében, egyszóval minden irányban szükséges a mérés. A helyszíni felmérés segítségével minden olyan problémát észre lehet venni, amelyek a beltéri ajtók beszerelését gátolhatják, mint például a lábazat kifutásának módja, a csempe, a burkolatváltások. Ezek nem csupán a beltéri ajtók beépítését gátolhatják, hanem a működését is nehezíthetik. Amennyiben nem szeretnénk, hogy a beltéri ajtók bárminek is nekiütközzenek, akkor az előzetes helyszíni felmérés egyértelműen szükséges.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csarnokepites.blog.hu/api/trackback/id/tr597773042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása